Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 7 augusti 2019

Hastiga svängar


Vaknade i natt av något så ovanligt som ljudet av regn. Vilken mysig känsla att ligga vaken och höra smattret mot tak och fönsterbleck och veta att marken längtat så.



Vaknade upp till solsken och fick bra feelis redan från morgon.



Plockade ihop en bukett att pryda köksbordet med. Dahlior som håller på att bli dåliga ger jag lite extra tid genom att dra loss blombladen som vissnat så ser de fräscha ut igen.



Vi hjälptes åt att få upp ljusslingan och konstaterade att vi nog ska köpa till extra längder. Det är en sån som man kan förlänga med massor av lampor ännu om man vill. Men vi börjar så här och ser först hur det tar sej ut i mörkret.
Gubben hade köpt hem grisar så vi firade med kaffe efteråt.


Den vackra fjärilen påfågelöga gjorde ett stopp på tagetes blommorna  och jag var hastigt där med telefonen.



Tittar man närmare på den här bilden ser man att den är alldeles hårig på ryggen och långt är det också.
En underbart varm och skön eftermiddag slog plötsligt om till kalla vindar och mörk himmel. Regn eller åska, eller båda delarna på kommande? Surt för vi har en fotbollsmatch vi tänkt gå på i kväll.
Det blir bara att vänta och se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar