Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 1 augusti 2019

Växthus och cafe´runda


Underbart att vakna till sol och bara en stillsam vind. Tog mej en växthusrunda och äntligen har butternut pumpan börjat visa frukt. Den tog stryk av det kalla vädret i juni och stannade av helt och hållet.



Tomaterna börjar bekänna färg, men än har de lång väg att gå.


Biffarna långt ifrån färdiga.


Gurkor levereras.


Klara för avnjutning. Vilken lyx att inte behöva köpa sina grönsaker utan plocka direkt ur växthuset. Mycket godare är det också.


I går skickade en vän och frågade om jag kan komma på en kaffe i dag. Det är en fröjd med semester och oplanerade dagar. Man bara hakar på alla förslag.


Vi slog oss ner i en mjuk och skön soffa med kaffe (min en hot choko coconut latte) mmm...
Där pratade vi bort ett par timmar och det var så fint efter månader av frånvaro. Så mycket kan hända i en människas liv på bara en kort tid och så mycket att ta igen på en kort stund. Fint ändå.

Lillpojken hemma på steikapäärona i kväll. Tyckte då jag träffat storebror i går att jag fick dryft efter den lille och med mat får man för det mesta lockat hem dem.
Ungefär så har augustis första dag spenderats. Konstig känsla att juli månad gled oss så ur händerna i ett huj, det är precis som det är sagt att tiden går snabbare och snabbare ju äldre du blir. Det är smått skrämmande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar