Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 5 augusti 2019

Så kom snuvan


Zebs tarmsystem funkar precis som det ska fick vi veta under morgonens promenad, och vi hade nästan kunna ställa till med fest så glatt som det kändes.
Dessvärre har jag åkt på en sommarförkylning vilket känns mindre roligt. Fattar inte att det ska komma nu i semestertider och allt när jag klarade mej igenom hela vintern. Men vad är nu en förkylning att pipa åt egentligen, men lite surt att få under ledigt kan jag tycka. Inte har man ju orken i skick heller fast det går att vara ute nu när det är varmare väder. Jag har varit så tung i bollen att jag fått ligga inne en stor del av dagen.
Med Burana i kroppen tog jag tag i akvarellpenslarna på förmiddagen och gjorde en målning jag tänkt göra en tid nu. Bloggerskan Krickelin inspirerade mej med en fredagsbukett på instagram som jag haft som inspiration till målningen. Blev så pass nöjd att jag kunde tänka mej en väggplats till den bara jag kommer över en passande ram.
Ska göra mej ett varmt fotbad och en kopp varm svartvinbärssaft nu och hoppas på en friskare morgondag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar