Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 17 augusti 2019

Belysning och blommor


Har länge sökt med ljus och lykta efter en ny taklampa i köket. Inget fel på den vi haft men den har inte känts hundra för en som är tokig i lampor som jag.
Jag får väl tacka eller skylla på mamma som lockade in mej till Blossom härom dagen. Där hängde den och bara bad om att få flytta hem till oss. Jag tog nån bild och så gick det ett par dagar så var jag där igen, nu med gubben i släptåg. Han behöver ju nästan få vara med på ett hörn när det kommer till vårt gemensamma hem tänker jag. Men är man typ i huvudstaden och ser THE lampa finns inget annat än att köpa och sen ringa hem och förvarna, sånt har också hänt.


Och efter många om och men, en extra tur till stan och humörsvängningar så är den uppe och lyser upp vår dag. Räknade just att vi har 6 stycken lampor från  Blossom så det har satt stilen här. Just denna är en Madam Stoltz.


I dag har jag skurat golven och klippt gräsmatta, det som lämnade sist.
Lillebror var hemma och filade på sina snickerier och jag fick bjuda på kaffe och kvällsmat. Jag blir som en ivrig höna när jag får ta hand om mina små ibland. Rädd att de ska svälta om de är hemifrån ett par timmar.
Få se vad kvällen bjuder på. Blir det ännu en fin kväll för fotografering efter regnet eller ska jag ta fram leran som jag inte fick att funka på drejskivan och modellera lite med den. Få se, få se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar