Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 19 augusti 2019

Där satt den


Där satt den, första arbetsdagen. Och visst är all vår början svår, men också väldigt roligt. Det var ett glatt gäng i omklädningsrummet i morse. De flesta har redan arbetat en eller två veckor så jag var med de sista att joina gänget. På ett vis kändes det som om man aldrig varit bort, allt går på rutin efter 19 år tillika som jag var alldeles bortkommen. Fötterna har tagit mest stryk i dag de som inte är vana att hålla upp min kropp i så här långa pass. På eftermiddagen var jag rätt trött men skyller en del på kuren jag äter. Efter 10 minuter i vågrät läge var jag på gång igen här hemma. Motionerade först hunden och sen mej själv, vädret blev ju så bra mot kvällen. Nu tillåter jag mej att bara vara resten av min vakna tid.


Det var dessa jag formade till i går av lera. Vet inte om det är vitlök men liknar väl mest det. Formade kring en pappersboll som jag i dag drog bort bit för bit när leran fått lite stadga så inuti är de ihåliga.
Kan tänkas bli fin som dekoration i köket.
Och i kväll är min cykel i Danmark!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar