Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 18 augusti 2019

He va he!


He va he! Så konstigt att ta fram arbetsväskan, ställa matlåda och ladda hörlurarna. Men faktum kvarstår att i morgon får jag kravla mej till arbetet igen. Känns som om jag varit väldigt länge hem, kanske för länge. Tänk om de säger åt mej att jag borde börjat redan i förra veckan!!! Aldrig förr har en semester känts så lång men det är ju en bra känsla.
Min farmor träffade jag i dag och hon tyckte ärligt synd om mej som har slut på ledigt. Hur ska du orka till våren? Nå som tur är kommer nog lediga dagar före det.
I dag har jag grejat med leran, dragit runt med Zeb i regnet och själv tagit en promenad mellan skurarna.
Har ätit extra grönsaker och ska dricka god natt te så småningom. Allt för att sova gott och få en bra start på morgondagen. Känns som en nystart efter varje semester och försöka duger ju.
Två dagar till med antibiotika och sen hoppas jag vara på banan igen. Måste ha varit en dunderkur jag fick för första natten var jag hög som ett hus och drömde jag flög av mej själv genom hela Yyttäbyji. Bara att flaxa med armarna och sen lyfta. Hur svårt kan det va!? ;) ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar