Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 16 augusti 2019

Hemester


Glad i dag är jag åt att vi fått äta den första runda zucchinin från min odling.
Hittills har de bara skrumpnat ihop och den här var inte heller särdeles stor, lite större än en tennisboll. Men före den också kom på att vissna bort haffade jag den och det var en salig stund vid köksbordet när vi avnjöt den i tunna smaskiga skivor. Ser nog att flera är på gång så kanske det blir en liten skörd trots allt.


Nu är semesterdagarna förbrukade och återstår endast en vanlig helg före arbetet tar vid. Vi har i sommar haft en riktig hemester och inte sovit borta en endaste natt. Vi har turistat i närregion såsom Närpes, Kristinestad och Kaskö. Kaskö körde vi igenom utan att riktigt hinna uppfatta, folktomt och sorgligt.
Vasa en dag, Ylivieska en och Ohtakari en. Och nu i går på vandringen. Riktigt skönt om jag får säga det själv och så nöjd är jag över att vi inte stressat med resandet och farandet utan tagit dagarna som de kommit. Har vi velat slappa hemma har vi gjort det och har vi varit rastlösa så har vi försökt åtgärda det. Surt med förkylningen och bihåleinflammationen som härjat med mej de två sista veckorna men jag har ändå gjort det bästa jag kunnat med dagarna.
Ska bli roligt att träffa arbetskamraterna igen och måndag kväll är jag garanterat slut och börjar längta efter nästa ledigt men det är precis som det ska va.


För en stund sen läste jag min e post och i dag har min landsvägscykel blivit skickad. Det tar nog sin lilla tid ännu före den dimper ner här hemma för ännu är den i Tyskland och ska via Danmark och så.
Men hur som helst, en cykel på väg hem till mej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar