Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 25 augusti 2019

Sista söndagen i augusti


Det är faktiskt sista söndagen i månaden augusti. Nästa söndag är vi redan inne i september och hösten tar vid på allvar. Men visst är det skönt med årstider, som man kan avsluta och längta till. Det är årstiderna som gör att vi får en massa nystart där vi känner energi och hopp inför något nytt.
Jag storgillar hösten, att få boa om sej här inne och kraven där ute minskar. Punktbelysning och tända ljus. Plädar och smakrika grytor.
I dag har vi haft de fina ungdomarna här ett par timmar. Vi har ätit, druckit kaffe och tittat på sport, fast ska jag vara ärlig skulle vi kvinnor klara oss fint utan det men vi hänger nu där i soffan vi också.
Sen hoppade jag på cykeln och tog en 22 kilometers runda. Kunde inte hålla mej tills i morgonkväll fast jag visste att sittdelen skulle klaga. Lite djupandning bara så gick det. Det ska väl ta sin tid att bli van med den nästan obefintliga sadeln. Annars var det njutning hela vägen trots motvind på raksträckan.
Nu har jag suttit och googlat cykelkläder och tillbehör, haha! tänk att man kan bli fast så snabbt. Men bra så, värre saker kunde man ägna sej åt. Nu blir det kaffe och massagedyna och vi har en film på hälft som ska tittas klar i kväll. I morgon ny vecka med nya möjligheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar