Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 2 maj 2021

Äntligen klar

Så underbart fint i morse på vår skogspromenad. Jag var pigg och alert, allt annat än på lördagskvällen när jag tänkte att jag orkar inte ens laga mat på söndag. Nu var jag redo för det mesta.

Sa åt Bonzo om han fattar hur privilegierad har är som har skog och mark runt husknuten, där han kan jaga fåglar, humlor och fjärilar. Där tassarna får känna mossa och grus, och han får bryta stubb och rot. Han har ju ett instagramkonto med 610 följare! bonzothelappie, och där är det stadshundar som bara har asfalt under sina tassar och det verkar så synd.


Mamma och Hasse kom hit trampande för att inspektera terrassen och jag bjöd på lemonad och munkar i uterummet. Senare kom Patrik och Lotta på mat och Patrik hjälpte sin pappa med trappan. Erik hade kvoten fylld från gårdagen.

 



Titta titta här då! Två gurkor på gång i vardagsrummet. Det är året runt gurkan som levererar och på denna blir det bara ca 8 cm långa gurkor, då är de färdiga att skördas. Så spännande.


Bonzo i motljus drickandes ur fågelbadet. "Vadå fågelbad" ???



Så ja, nu är allt klappat och klart när trappan är på plats. Vi ska nu vänja oss att inte ha räcke runt hela men det lär inte ta lång stund. I dag funderades var vi ska hänga simpparna på tork i sommar efter avslutad simtur, men vi har ju ett räcke i alla fall. Annars får vi köpa ett skilt torkställe för badkläder ;)  Längtar tills det blir säsong för blomster, då blir det mera liv i bilden.

Nu borde jag skura upp kalufsen inför morgondagen. Tv kommer till arbetet och filmar och jag kommer gömma mej så mycket det bara går. Men i fall att så vill man ju inte se alltför flottig ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar