Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 3 maj 2021

Lyckad start på veckan

Hej till en ny vecka!

Här står jag redo för ny arbetsdag och känner mej löjlig över att ta en bild av mej själv. Men jag har tänkt att visst borde jag få synas på min egen blogg och lite intressantare för de som läser också kanske. Jag följer några bloggar flera gånger i veckan och visst är det roligt att se ett fejs bakom text och bild så hej hej hemskt mycket hej.

I dag var tv på plats och jag kände mej smått störd över det, var så rädd att bli överraskad vid min arbetspunkt och säkerligen göra nåt misstag bara för att. Men jag såg hur de smög sej närmare och när de kom till mitt håll drog jag visiret över ansiktet och svängde ryggen till. Hade jag velat vara på tv hade jag verkligen inte blivit fabriksarbetare utan skådespelare, det säger väl sej självt. När detta nu sänds i tv har jag ingen aning om, hoppas få veta det före så jag får titta hur det ser ut där jag arbetar.


Jag var ordentligt plantsjuk när jag kom hem så jag for en sväng till Sunds och Jysk. Vid Jysk köpte jag små fejkplantor och en stor lykta. Gjorde ett litet stilleben med stenar och snäckor som fanns här hemma. Behövs inte så många ljus just nu.



Så här. Passar bra där vid trappan.


Och den lilla bänken där vid terrassens kortsida fick helt andra växter än vad jag först tänkt, blir det inte ofta så. Där ska i alla fall ett Salix träd planteras, jag tyckte detta var så charmigt.


En hortensia buske, Living touch of Pink. Som först är vit men övergår till rosa toner senare under sommaren.


Till sist och dock minst nåt vitt fluff som är marktäckande, sprider sej säkert som ogräs eller dör ut. Det lär visa sej men roligt med nåt nytt. Jag är ju ingen blomsterperennakvinna utan vill helst ha träd och buskar och jag kan garantera att detta var bara början på den här odlingsperioden.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar