Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 4 maj 2021

Från svetsare till planterare

Ja är det inte tv man ska vara nervös över så är det svetsprovsgubbar. 1,5 timme före svetsgubben kom i dag fick jag veta att jag skulle öva för ett test inför honom. Åh herreminjee... vet inte när jag senast känt att jag befunnit mej på så helt fel ställe.


Konstigt nog var han riktigt nöjd med mina raka fogar med skarvar och sa att den uppgiften kommer jag klara galant. Sen övade jag på att svetsa runt cylinder på ca 10 cm i diameter men jag hann faktiskt aldrig höra hans åsikt om det före jag for hem. Tror han hade haft ett och annat att säga, haha! Väldigt svårt att inte sjunka med pistolen och att få hälften på plattan och hälften på cylindern hela vägen.  Nåja, jag får väl vara nöjd så långt. Räknar man ihop mina faktiska timmar med mig svets blir det inte många. För det mesta plockar jag bara i fixturer och punktar lite här och där.


Hemma åt jag en smörgås på stående fot och gick sen ut och grävde en rabatt. Satte markduk, planterade och radade stenar. Nu hoppas jag att den får växa till sej utan att vår lille skogsavverkare hinner gnaga allt för mycket. Hoppas kan man åtminstone.


Så länge körde gubben alla spillbitar till Ekorosk så nu är det inte mycket som vittnar om vad som pågått under de senaste dagarna utom lite sågspån.

Bonzo har fått sin skogspromenad och nu känns det i kroppen att det är länge sen klockan var fem i morse. Det blir helt enkelt att knyta sej snart.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar