Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 10 maj 2021

Dagen efter


 Tur att inte morsdag är mer än en gång i året. Jag är alldeles slut och känner mej lika ynklig som liljan på bild, gulnad och naggad i kanterna.

Nå självaste gårdagen gick ju bra men med all mat kaffe och dopp i kroppen fann jag inte nukkumatti. Ännu halv två tittade jag på klockan och då hade jag redan varit uppe och vandrat. Nån gång somnade jag men vaknade igen kvart över fem och då steg jag upp, gjorde mej i ordning och cyklade iväg till arbetet. Skulle ljuga om jag sa att det inte varit segt i dag och när jag skulle sätta in antal på vad jag gjort under dagen blev tre olika arbetsmoment nästan för mycket och tänkte ett tag lämna allt till morgondagen. Hjärnan hade fått total släpp. hade tänkt höra mej för om jag kunde svänga in hos farmor och se om det lugnat sej efter en orolig helg men fick helt enkelt tänka om. Jag behövde komma hem och vila själv. Boostade med en bärsmoothie, gav Bonzo ett tuggben och sjönk ner i soffan under filten och somnade. Vaknade med Bonzo sovandes bredvid mej på golvet, steg upp och gjorde kvällsmat till oss båda. Sen ut på promenad och det var så skönt där ute med hög luftfuktighet.

Nu har jag fått tvättat kläder och plockat ur diskmaskinen. Det blev en hyfsad kväll ändå och lite god natt te på detta så hoppas jag få en god natts sömn igen. Jag är för gammal för sånt här strul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar