Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 14 maj 2021

Som natt och dag

Så klipptes sommarvärmen av med den vassaste sekatör och man lämnar stå och undra om man drömt alltsammans. I går kortärmat, idag vindjacka och mössa.


Kanske kroppen inte hann med i svängarna men nog har jag varit seg i dag. Drog mej nästan för Vasatrippen  som vi funderat på, men vi kom oss i väg i alla fall. Det var väl gubben som hade verkligt ärende och jag hängde på och plockade till mej lite smått och gott. Insekthotell till exempel, det har jag länge tänkt göra ett själv men när det nu inte blivit av så blev det ett köpt. Få se vem vi skriver hyreskontrakt med först.


Han som väntade på oss här hemma gick som vanligt inte lottlös. En ny rolig leksak att sätta tänderna i. Det behövdes efter att vi i morse vred loss årets första fästing, trots att han har fästingmedel på sej.


Snart såg den inte så ny ut...



 Det tar på krafterna att göra en ny bekantskap.

Eftersom vädret inte lockar till mycket utevistelse ska jag sätta näsan i Stina Wollters konstbok, kanske jag skulle hitta den egna borttappade lusten till tecknandet så småningom. Nåt jag saknar är krokitecknandet och modelltecknandet från skolan. Att ha en levande modell framför sej att teckna av, helst med mycket former och kurvor. Att hitta proportioner och balans. Det vore nåt för medborgarinstitutet att ta tag i när det åter går att dra kurser. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar