Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 6 februari 2013

En gång hade jag en tiger


Det var som en mindre fest när jag kom hem i dag.
I postlådan låg den nya finlandssvenska tidningen EstElle. Har ännu inte hunnit bekanta mej mer med den än hastigt blädder men den påminner mycket om Kuriren, ni vet den som ligger den äldre generationen varmt om hjärtat. Men den här känns ändå fräschare på nåt sätt. I det här numret finns kultur och reportage, inredning och trädgård, mode, gastronomi och välbefinnande. Ganske allt den finlandssvenska kvinnan behöver. Eller sånt vi inte visste att vi behövde.
Så hade jag ett Zalandopaket som låg och väntade vid Matkahuolto som jag rattade efter.
Satt här om dagen och bläddrade runt bland deras sidor och fastnade för en kortärmad med tigertryck. Ägde en sån för ca 15 år sen och...ja det är nånting med tigrar och mej. Kanske vi är lika ampra och aggressiva vad vet jag. Kanske inte lika smidiga dock.


Så en med tryck som visar vart mitt nästa riktiga resemål bär av. Förhoppningsvis.
Inte ens gubben kan misstolka denna, tror jag i alla fall. Så den här ska jag nu bära i vår och titta på honom med bedjande blick och slokande öron.
Snickaren är ute på riktiga roligheter han. Sitter snart på Viking Grace för att ta sej till Stockholm och möbelmässan Furniture Fair. Oj oj den som ändå fått vara med. Hoppas på att få höra hans intryck sen och även att han har lite choko hem från båten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar