Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 13 februari 2013

Ugglerier


Vårtrötthet, finns det?
I så fall är jag mitt inne i det nu. Håglöst sitter jag och stirrar framför mej. Ungefär som ugglan.
Men den var rolig att teckna och den sporrade mej att göra flera. Så enkelt att ta med sej block och tusch upp i soffhörnet. Det här med zentangle teknik är också riktigt intressant. Finns massor av tekniker jag vill pröva på. Pastellmålning på färgat papper som ett exempel. För att kunna använda färgen vit. Den är svår i akvarellen för där ska den sparas fram från papprets vita.
Har så många ideer i huvudet men så lite tid och ork. Men sen när gubben tycker att han kan försörja oss båda två ska jag gå här hemma med långa kjolar och låta håret växa fritt. Ha stafflier överallt och klottiga penslar och halvfulla färgtuber och kritor och papper utspridda...ja och så några allpackor som strövar runt på gården. Allpackor är det finaste som finns näst efter Zeb.
Kan tänkas att det aldrig blir av och eventuellt är det bäst så. Men nog skulle det vara roligt ett litet tag, det är jag säker på.
Men jag har i alla fall anmält mej till en kurskväll i kroki teknik. Vet inte mycket om det heller men vet att det ska snabbskissas av levande modeller.
Så länge intresse finns tänker jag suga åt mej som en svamp.

3 kommentarer:

  1. Vilken söt uggla! Du är verkligen duktig Anette!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Sara!
      Roligt att du fortsatte blogga, du var ju borta där ett tag.

      Radera
    2. Jo, det kändes bra att börja om helt på nytt. :)

      Radera