Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 1 februari 2013

Startar februari


Första dagen i februari och vi startar med fredag och en helg med härlig oanvänd ledighet.
Dagen har känts som den längsta i mannaminne men solen som visade sej mitt på dagen gjorde ändå att humöret var på topp.
När timmarna var som mest långa och sega ringde en tidningsförsäljare mej och jag tänkte strax ve och fasa! ska jag slänga luren i örat på honom på direkten för de verkar ha svårt att fatta vad nej tack betyder de där försäljarna. Men se han ringde den tid på dygnet då jag verkligen är som mest mottaglig och den fasta mörka rösten gjorde att jag smälte inifrån och ut. Plötsligt hör jag mej själv säga att jag har länge tänkt prenumerera på någon tidning så visst kan jag pröva!??? Jag har inte haft nån prenumeration i åtanke alls. Men som gubben säger är jag både blåögd och lättlurad så nu satt jag då i fällan igen. Men det ska bli roligt med en helt ny tidning, en finlandsvensk med mat, inredning, trädgård, kultur m.m. Det kan väl inte slå så väldans fel eller hur?
I kväll är det svärfar som får bjuda på kaffe.

2 kommentarer:

  1. Jaa dessa ihärdiga försäljare...brukar fundera hur trevliga arb.dagar de månne har då??!!
    Du gladde säkert den försäljarens dag då åtminstone, o tidningen verkade ju intressant så...:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo jag tänkte sen att jag var väl den enda som gick på det så då gjorde jag dagens goda gärning på det sättet :)

      Radera