Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 5 februari 2013

Steget är taget


Ett läkarbesök jag beställde för ca en månad sen blev av i dag.
Hade fått tid till förra veckan men det blev uppskjutet ännu en vecka. Så nu har jag remiss till Kir.pol. för mitt andra knä. Tänka sej! Har hela vintern känt att det inte är som det ska men förra operationen ligger så i bakhuvudet på mej och alla omständigheter kring den så jag har känt ren skräck inför flera ingrepp. Men det blir ju inte bättre heller att bara gå och vänta så därför har jag nu gjort slag i saken och tagit steget. Att det överhuvudtaget blir ett ingrepp är inte alls säkert ännu men läkaren jag besökte ville hur som helst ha mej på listan just för att det är sån väntetid. Hon tyckte också att mitt knä var oförskämt slattrigt och hon kände att nånting "hoppar" där inne.
Som första åtgärd blir det stärkande knä övningar med en fysioterapeut nästa vecka, i hopp om att det skulle stöda upp bättre.
Som plåster på såren tyckte jag mej ha gjort förtjänt av en Runebergsbakelse med kaffe efteråt och det givna kafeet var Fredrika (vad annars?) Köpte hem åt de andra också för att plocka nån poäng men gubben tyckte det hade varit bättre med en fastlagsbulle. Tack för det, nästa gång blir han utan.

6 kommentarer:

  1. Inte nådigt för gubben...här tyckte dottern hyyjj va stygg...!!! Int bruka he va sådi stygg! Men sonen åt 2 istället.:-D Hoppas det ordnar upp sig med ditt knä...lät inte så bra med ett slattro knä med något "hoppande"i.???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Där hade sonen tur :) Jag skulle också kunnat sätta i mej två på raken!

      Radera
  2. Typiskt brorsan. Nästa gång får han vara utan gutta. Hoppas knäingreppet går bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är mest bara korv han gillar, din bror :)

      Radera
  3. Sara berättade att ni sågs i går. Hoppas allt går bra!!! Kramar...
    P.S. Dottern undrade om jag vill fasta från allt onödigt tillsammans med henne nu. Vad kan jag annat göra än hänga på då?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rätt så klokt att lämna allt onödigt en tid. Men hur blir det då med fastlagsbulle, vändagsbakelse... och vår februaripizza? Nåja pizzor bakas året om så den får vi nog nångång :) Lycka till!

      Radera