Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 3 februari 2013

Snuvad på konfekten


Söndagkväll redan!?
Ledigheten springer i väg och inte för inte känner man sej snuvad på konfekten.
I och för sej har helgen varit riktigt skön och avslappnad, jag har verkligen gjort så lite som det bara är möjligt. Hängt mycket framför tv:n och det brukar jag inte göra i vanliga fall. Det finns så mycket annat man kan hålla på med än att kasta bort tiden framför dumburken.
Men i dag började vi dagen på bästa sätt. Solen visade sej och vi for på långlänk med Zeb och tankade D vitamin samtidigt. Gubben undrade om jag skulle klara av länken som inte var så lättframkomlig på alla ställen men jag sa att jag sätter mej i nån snödriva och väntar på hjälp i så fall. Jag klarade hela vägen fast knäna känns av i kväll.
Kom där i terrängen att tänka på den gången när vi vadade med snö till midjan när gubben kommit på den förträffliga ide´n om att ta en genväg. Då när jag kände mej mera död än levande och hotade med att bara lägga mej och vänta att nån skulle hitta mej framåt vårkanten. Det har varit en och annat strapats och alltid när jag slarvar gubben med.
På eftermiddagen gjorde jag den här målningen och överraskar mej själv med att det redan är den andra för i år. Gjorde konturer med tusch för att framhäva lite mera.
Snart får vi tänka på den nya veckan som ligger framför. Rätt mycket på gång tycker jag som för det mesta har det rätt stillsamt. Men mera om det senare.

2 kommentarer: