Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 28 mars 2013

Frosserier


Påsken hör ju till en av årets frosserihelger trots att det inte är därför vi firar påsken.
Men för många har det blivit just det där vad som intas under dagarna som blir det viktiga och det verkligt viktiga läggs åt sidan.
Hos oss är det också lite speciellt med maten när det kommer till påsken, det blir ju det automatiskt.
Det kom på tal i arbetet i dag vad vi ska baka för gott åt oss till helgen och de överflödiga kilona kom som vanligt på tal. I Mia på Grötö blev de extra valkarna så fint upphöjda i ett program och det har jag tagit till mej. Om hur vi ska låta 18, 20 åringarna ha sina trimmade magar ifred vi äldre. Vi har ingenting med de magarna att göra längre. Nej vi ska vara stolta över våra "fluffiga"magar och tänka på dem som någonting fint. Våra älskade barn har legat där inne och töjt ut det hela och gjort såna där fina mönster till hudbristningar. Så har det ju verkligen kostat att få dem att se ut som de ser ut i dag.
Så länge gubbarna tycker vi är goa runda och fina så varför göra ett herrans liv att det då?
Så kvinna nästa gång du ser dej och din goa mage i spegeln, räta på ryggen och var stolt. Du ser åtminstone välmående ut.
In med en portion memma till nu bara och njut!

2 kommentarer: