Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 30 mars 2013

Påsklördag


Dagen började lite mulen och grå men efterhand glittrade solen till mer och mer bakom molnen.
Bakade en kaka eftersom det inte fanns nått dopp i skåpen. God blev den inte men jag har ännu inte sett att nått skulle lämna kvar för det.
Sen blev det en akvarell som Öt inspirerat mej till. Bild kommer en annan dag.
När solen stod högt på en klarblå himmel bestämde vi oss för att ta en tur till Vexala dit vi var i höstas också. Där låg dimman tät över isen och träden var alldeles vita av rimfrost. Som i en saga.
Jag är skiträdd att gå på isen, måste erkännas. När vi gick där mellan stenblocken visste jag att vågorna slår höga under sommaren och det kändes inte bra. Men så småningom slappnade jag av och Zeb och jag lekte i snön medan gubben stod bakom kamerastativet. Dimman lättade lite och vyerna vidgades. Det här är ett underbart ställe och värd alla kilometrar dit.
Nu sitter jag med hettande kinder efter en härlig eftermiddag och snart ska vi gå till brasan hos grannen. Om de nu får nån fyr i den, ännu ser vi bara rök.
På fb tipsade jag om filmen Jakten med Mads Mikkelsen och gör det också här. Gå se den om ni inte har annat för er. Har sett många filmer men den här är en av få som etsat sej kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar