Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 17 juni 2014

Allt på samma gång


Fotbollen i går blev katastrof. Ordentlig förlust, rött kort och ingen Figo i publiken. Jag såg då aldrig att de skulle haft kameran på honom i alla fall. Nåja vad är en Figo i publiken när han finns inspelad på VHS hos mej. Tror faktiskt att jag har kvar en match inbandad mellan England och Portugal för x antal år sedan.
I kväll är jag lite mera på hugget och jagar dammråttor som lurar i varje vrå. Men fick ta till hjälp under sängarna, för att få krok på mej i dessa dagar är inte det enklaste.
Om jag var sjuk i ryggen före jag for till massören så var det ingenting mot vad jag är i dag. Ännu värre smärta och det måste vara nån nerv i kläm helt klart. För att inte tala om hur sjuk jag är efter själva behandlingen. Önskade i morse att jag varit mera lagd åt DiLeva hållet och haft åtminstone en kaftan i garderoben. Allt som tar mot ryggen gör ont ont ont. Men det är ju övergående.
Hämtade ett paket från Matkahuolto efter arbetet och beställde med detsamma en madrass från EssMa. Har länge tänkt göra det men fick inte ändan ur vagnen före i dag. Jag ska göra mej en dagbädd i uterummet med kuddar och grejs. Blev nästan lovad att få den före midsommar så om vädret blir dåligt ska jag ligga och spotta i taket hela helgen.
Så om det varit lite stiltje ett tag så händer plötsligt allt på samma gång.
Akvarellen är en uterumsproduktion som inte blev bra men jag brukar säga att jag inte har förstånd att skämmas så var så god.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar