Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 16 juni 2014

Måndag före midsommar


Nu räknar vi ner till midsommar.
Ser mej omkring här hemma och kan lugnt konstatera att nån borde börja torka damm. Host host...
Nåja midsommar kommer om vi har städat eller inte men visst känns det bättre om man ansträngt sej lite åtminstone. Känner att jag är på bättringsvägen vad gäller pollen och har i dag uppsökt massörskan för min helt otroligt onda rygg. Det var liksom på håret att jag slapp för i morse stack det som knivar i ryggen och varje steg, för att inte tala om trappsteg var en pärs.
Fick nog frågan vad jag gör i arbetet som knappt kan gå men jag sa att det helt enkelt räcker nu. Nästa steg är att gräva ner sej och jag vägrar ringa till arbetshälsovården den här veckan, vet inte hur många gånger jag hunnit ursäkta mej i luren att" ursäkta, men det är jag här igen"
Jag blev tagen på sängen i ordets rätta bemärkelse hos massören i dag. En späd liten stackare som tog i så jag var halvvägs ner i madrassen och borde haft en vedklabb att sätta tänderna i. Istället bet jag ihop och tänkte tortyrtankar. Men visst blev jag mörare i muskulaturen, helt klart, men hur sjuk jag ska vara i morgon törs jag inte ens tänka på.
Så fick jag inbjudan av min farmor att komma med henne på Essehemmets grillfest som ordnas varje sommar. Det tackar jag inte nej till hur som helst för det brukar vara rätt trevligt. Alla inneboende får bjuda med någon och farmor som inte har synen behöver hjälp naturligtvis. Nu hoppas vi på fint väder den 28:de.
Jösses! Det blir fotboll i kväll. Portugal spelar mot Tyskland (tror jag). Motståndet är inte så viktigt men jag gillar Portugal sen Figos tid. Nu är jag ju mest intresserad av publiken ifall kameran skulle få fast Figopojken. Ja man har sina laster och små stunder.


Gubbens underbara födelsedagspelargon på vår gamla trotjänare elefanten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar