Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 18 juni 2014

Våra fina


Att komma hem och mötas av en verklig överraskning.
Det hände i dag. Gubbens och min födelsedagar infaller under sommarhalvåret och det har pratats om vad vi önskar oss i present. Jag föreslog ett litet cafe´set som de säljer för en billig peng här och där eftersom alla våra trädgårdsmöbler faktiskt är trasiga mer eller mindre. Under helger och semestern brukar vi sitta med morgonkaffet och tidningen på framsidan av huset där solen huserar vid den tidpunkten.
Men så står det här vackra setet utplacerat när vi kommer hem. Våra fina barn. Här har de verkligen tänkt till eftersom det är samma stolar som vi köpt till terrassen och bordet som vi ännu inte fått går i samma stuk ungefär men är runt och större. Jag blev alldeles varm om hjärtat. Ibland blir man verkligen överraskad.

Så nu är det städat och handlat hos oss och det blir inte så mycket mer än det. Allt som inte blivit av före det här blir helt enkelt senare. Ingen stress, det blir midsommar ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar