Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 13 juni 2014

Här inne är det lugnt


Vilket väder vi har!
Endast några plusgrader och en vind som vänder bladen ut och in på buskar och träd.
Två från familjen har åkt för att se fotboll och det var vindtäta jackor och handskar som gällde.
Man frågar sej om det verkligen ska vara så en vecka före midsommar.


Men mej gör det ingenting. Ganska skönt att kura ihop sej här inne, elda bastun och njuta av att det är fredag. Skulle jag vara på topp kan det tänkas att jag skulle banna vädret. Men tröttheten sitter som ett segt tuggummi i kroppen och vill inte släppa taget. Kroppen har tagit mycket stryk den senaste veckan och kräver vila. Så jag ger den vad den behöver, och gör så sysslor efter bästa förmåga.
Arbetsdagen gick bra och jag var glad att få vara en del av den. Efter dagar som i går blir man också tacksam över sånt. Men nu har jag timmar av svacka men känner jag mej rätt börjar jag flänga runt med dammvippan kring elva snåret. Sån är jag.


Bästa tiden på hela veckan är just nu med arbetet bakom och en ledighet med fest framför. Fick mej just en kopp kaffe serverad och rätt vad det är får den mej att göra ett ryck i röran.
Porslinet ni ser är mitt plåster på såren porslin från i går. Gulligt somrigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar