Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 3 juni 2014

Luddig


Huvudet känns luddigt i kväll.
Beror troligtvis på att vi oljade in terrassen när vi kom hem i dag och solen stekte som mest. Men nu är det gjort och den ser mycket snyggare ut. Bara man hade några fina utemöbler att sätta dit nu. Det mesta vi har håller på att bli brasved och ena sonen har fullt sjå att dra i skruvar här och där vartefter delar lossnar. Nåja risken är stor att de står här sommaren igenom trots allt.
Har tagit det lugnt resten av tiden och legat under jätteramsen och beundrat hur vackert det enkla egentligen är. Humlorna hade däremot ett fasligt arbetspass på gång och sånt blir man ju glad av.
Sörplat kaffe och vatten om vartannat medan ett förbättringslager på tånaglarna torkat, det är också viktigt i sommartider.
Sprang med några kannor vatten för en stund sen men det ser ut att lossna där uppifrån också så det får sköta resten.
Annars inte mycket nytt under solen. Njuter fruktansvärt av tiden vi lever i nu och försöker ta tillvara så mycket som möjligt där ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar