Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 23 juni 2014

Äntligen


Äntligen har vi fått hämta trädgårdsbordet.
Har väntat hela dagen på att få ett sms från butiken eftersom det var senast i dag det skulle komma. Med jämna mellanrum har jag tittat på en alltjämt svart display och suckat. Varför hör de inte av sej?


Slängde mej på telefonen när jag kom hem och visst hade det kommit, de hade bara inte hunnit meddela. Så nu sitter vi här med möblemanget jag föll för och med en repa färdigt i bordsytan. Vem hade nu trott att bordet skulle vara perfekt när det blev tre vändor in till stan före vi hade sex stycken hela stolar. Men den är inte farlig och ingen orkar engagera sej i projektet mer utan nu är vi nöjda och glada.


Samtidigt som vi hämtade bordet lassade vi in ett bord och sju stolar som nu vilar i frid vid ekorosk. Hur skönt var det inte att bli av med det skräpet. Det som var helt och med ett något så när hyfsat utseende fick ännu stanna här. I fall att.


Jag som aldrig hade trott att vi ännu i sommar skulle få förnyat möblerna sitter nu här med det mesta utbytt och sänder en tacksamhetens tanke till de inblandade.

2 kommentarer:

  1. he sir snyggt ut hoppas bara att värmen kommer så ni tål siti runt e

    SvaraRadera