Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 10 juni 2014

Födelsedagsbarn


Har firat gubben i dag.
Presenten har jag haft undangömd en tid redan och det var så skoj att äntligen få ta fram den. Biljetter till Lars Winnerbäcks konsert här i Jakobstad. Vi har nog båda bara hört honom i radion tidigare utan att reflektera desto mera men fin röst och fina låtar det har han. Så det är klart att jag passar på när man får en stjärna från grannlandet på besök. Tillställningen är först i oktober så det känns väldigt avlägset men tänkte mej en helkväll med middag och mingel före konserten. Tror det kommer att bli bra det där.
Zeb har haft vaccinationsdag och bara det är en pärs för alla inblandade. Han är så rädd stackarn och går fullständigt upp i varv och alla är slutkörda efteråt. Så visar det sej att han faktiskt har fyllt sju år för ett par dagar sen, inte åtta som jag trott. Demensen är ett faktum. Hujedamej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar