Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 19 oktober 2018

Friidaan!


Vi njuter i kapp här hemma. Äntligen fredag kväll!
Jag var slut i höften och fötterna vid dagens hemkomst, så mycket trampande vid maskiner.
Lättade med en skogspromenad med Zeb och så mat på det.
Gubben for frivilligt ut med lövräfsan i högsta hugg och jag har färsk ingefära som sjuder på spisen. Ska göra ingefärshot för att hjälpa immunförsvaret på traven. Vi har ju redan haft maginfluensa så det känns som att det räcker med det för stunden.
Annars så har jag nog en tuff blandning nu varje morgon med min smoothie. På kvällen sätter jag chiafrön i havremjölk och låter svälla över natten. På morgon blandar jag det i en blender med bär (blåbär och havtorn för tillfället) grönkål, honung, gurkmeja och apelsinjuice. Kör det till en drickbar blandning och tycker det blir så gott och uppiggande. En fröknäcke till att knapra på och jag klarar mej galant till kaffepausen. Allt för hälsan är mitt motto då jag just slängt in en fryspizza och den sista chokladen från Tammerfors. Haha! Men dagen börjar åtminstone bra, och det är ju trots allt fredag.
Gårdagens väninneträff var fenomenal. Att sitta två timmar på ett mysigt cafe´ med kaffe, te, croissanter och pannkakor och låta orden flöda i samförstånd kan vara så otroligt livgivande. Gruppkram och så klarar man sej till nästa träff. Hur underbar är inte den vänskapen. Så glad att jag fann er vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar