Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 14 oktober 2018

Söndag


Sommarvärme en söndag i oktober. Inte alla år man får uppleva det.
Jag har vallat både hund och gubb denna fagra dag och tror jag får ta mej ut än en gång före mörkret kommer. Det blev dåligt med nattsömn i sista natt så helst skulle jag slänga mej en stund men då blir det natt nr två som blir lidande. Bäst att hålla gluggarna öppna ännu ett par timmar, därför skulle frisk luft göra susen.
Vi har haft ungdomar på mat för att sen ta oss vidare på nio och femtonårs kalas. Så det har varit fullt program idag och det kändes riktigt skönt att sjunka ner i soffan med tröjstickningen.
Målningen, den mörka ni ser på bild är mitt senaste alster. En duk jag målade över med brunt och paynes grey och efter det började bena ut vad som kunde tänkas finnas i bilden. Så här mörk målning har jag inte gjort tidigare men erkänner att jag tillika är svag för den. Tycker det finns nåt trolskt över bilden och den kunde ta sej fint på en ljusare vägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar