Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 31 oktober 2018

Hemmakväll


I går kväll var det målarträff, den näst sista för gången.
Oförberedd som alltid med tomt papper och lika tomt i skallen. Men jag hade varit julpepp hela dagen, om det är mörkret som gör det eller intrycken som finns överallt nu vet jag inte. Troligtvis en blandning av båda. I alla fall hade jag gått omkring och haft funderingar över mossgröna och burgundyröda sammetskuddar och glaskulor i samma kulörer. Gillar man jul och inredning så hjälps det inte fast vi inte riktigt är där ännu när det är okej med julfunderingar. Dessutom ska vi ha ena pojken på andra sidan jordklotet över jul och nyår och ingenting kommer att vara som det ska vara.
Men vi får göra så gott vi kan.
Hur som helst så var jag i julflowet och målade röda amaryllisar. Den är inte färdigställt ännu men på god väg. Och till helgen ska jag ha hem den första glöggen...


Och där ute har det gått från isblanka vägar till lersörja mörker och regn.
Hösttröttheten gör sej påmind och ganska tidigt i dag bestämde jag att det blir hemmaspa ikväll. Hoppas få trötta axlar masserade med Klinta massageljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar