Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 28 februari 2013

Ett bokpaket


Om det är nåt jag gillar så är det bokrea.
Beställde hem lite böcker från adlibris billigt och äntligen har jag nåt att läsa. Den senaste tiden har jag gått igenom gamla inredningstidningar och reklamblad.
Har läst lite i Skäringers Avig Maria och det verkar superbra. Fortsätter den i samma stil vill jag också ha hennes första bok Dyngkåt och hur helig som helst.
På tal om Mia Skäringer så slog det mej i dag att jag fullkomligt glömde bort Mia på Grötö i går kväll. Brukar alltid ha det på bandning och titta på det torsdagar efter arbetet. Hur jag kunde missa mitt favoritprogram fattar jag inte och har gått och grämt mej över det, allt tills gubben säger att han la det på bandning åt mej i går kväll. Snacka om att plocka poäng!

4 kommentarer:

  1. Hon är för super Mia Skäringer...:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hon är för härlig!
      Konstigt att man känner igen sej i mycket av det hon skriver :)

      Radera
  2. Har första boken och kan varmt rekommendera den. Missade också programmet i onsdags, borde skaffa en inspelningsbar digibox för det är sällan jag orkar sitta up till 23 och titta...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo den första ska jag absolut skaffa mej. Den jag nu läser gillas verkligen :)

      Radera