Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 18 augusti 2013

Det går fort när man har roligt


Helgen kom och for så snabbt att jag knappt hann med.
Först när jag lämnat av rekryten i stan slog det mej att det redan var sen söndageftermiddag och han for tillbaka söderut. Men det är precis som det är sagt: det går fort när man har roligt.
Mycket har med gårdagens fantastiska bröllop att göra.
Vädret var inte det bästa om man säger så. Vår Herre hade bestämt att öppna kranarna till max och att därtill lägga en sidovind så att man säker blev blöt. Men är humöret på topp spelar vädret ingen större roll. Ni minns väl att jag hade väntat på maten som det matvrak jag är. Jag blev inte besviken kan jag säga direkt. Den absolut bästa bröllopsmat jag någonsin ätit. Redan efter salladsbordet var jag stinn och efter varmrätten en molande värk i magtrakten. Nå lite smygrapningar på det så gick också den utsökta efterrätten ner. Med lite mingel mellan varven gick också kaffe, bröllopstårta och annat dopp ner. Till den sockersugne fanns ett helt godisbord med pappersstrutar där man fick plocka i sin strut med godsaker man gillar och ta med till bordet, ujuj... Som om inte det var nog hann vi också med nattamat före Patrik hämtade upp oss.
Bruden som är musikalisk hade skrivit en låt till sin brudgum som hon själv framförde och han i sin tur hade beställt ett fyrverkeri till sin brud som Lappfors aldrig har skådat. Ett roligt och glatt bröllop där jag skrattade så tårarna rann tack vare underbara bordskamrater. Kommer att leva länge på den kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar