Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 31 augusti 2013

Förbereda sej för höst



Man kunde inte tro att vi i kväll firar villavslutning när sommaren verkar vara i sin toppform. Ohjälpligt visar almanackan att vi har augustis sista dag och september tar vid i morgon. Det var den sommaren det. Men vi fortsätter njuta så länge vädret tillåter.
Jag har hela eftermiddagen klamrat mej fast i takstolarna för att ge växthuset en omgång färg efter att vi i går grundmålade. Ser kanske lite tokigt ut men vi målar bara det som kommer att bli synligt. Det viktigaste just nu var att få färg på takstolarna före vi sätter på själva taket. Ojoj det här är så roligt just nu.
Jag är riktigt glad åt raketförbudet i afton. Hos oss har vi en mycket lugnare och harmoniskare hund när det nästan är tyst i omgivningarna. Visst hörs det en och annan smällare och när vi satt ut och åt satt han och vädrade med nosen upp i skyn och en viss oro i honom märktes. Men annars är det lugnt.
Själv har jag tänt lite lyktor ute på gården och här inne brinner ljusen. Har införskaffat en serie ljusbollar som fick premiär i kväll. Ljusslingor kan man inte få för mycket av.

4 kommentarer:

  1. Din dröm börjar ju bli verklighet nu minsann:-) fina "ljusbollar"! Mycket sånt nu i höstmörkret!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja minsann Petra. Kan t.o.m föreställa mej hur slutresultatet blir nu när "skelettet" är på plats. Vi har en mysig tid framför oss nu när vi får söka fram lite ljus och slingor, det gillar jag :)

      Radera
  2. he syns på langt hald att moffa den va målar !!! / mamm

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Ja tror no ha sko a himla me ögona om a sko a siitt ho krampaktit ja hold me fast o puta me bakända :)I da ir ja så lämin så ja knappt slippä fot om fot!

      Radera