Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 7 augusti 2013

Väntar på åska



Jag brukar inte lägga ut särskilt mycket pengar på sommarblommor, det är så kort tid i alla fall.
Vid köksfönstren har jag nästan varje år haft begonia och lobelia och tyckt att begoniorna är sjukt dyra. Körde så med lågbudjet i år och köpte petunior och lobelia och det blommar. Undrar om jag nånsin haft så fina fönsterlådor tidigare och vet att det blir en fortsättning med dessa blommor.


Har i alla fall också börjat gardera med höstaktigare blommor.
I går hade vi en riktig jobbdag hos oss. Det känns i hela kroppen så här dan efteråt. Lecastenar murades som sockel till växthuset mitt i gassande sol. Ville ju vara duktig och visa att  jag var slängd med mursleven jag också eftersom min morfar var murare. Hoppades att han skulle vara lite stolt över mej när han satt på sitt moln och såg ner på hon som så tappert försökte. Nåja det får nu vara hur det vill med den saken, ett som är säkert är att stenarna sitter där de ska. Nu får det vila och torka några dagar och vi själva tänker ta en vilodag? och i morgon göra en liten tripp så här för att avsluta en fantastisk semester. Den bästa jag haft på flera år och jag är fylld till bredden av tacksamhet.


Nu kommer regnet hör jag. Så hoppas jag på en riktigt rejält åskväder så får jag i godan ro kura ihop mej med nån gammal tidning, lite kaffe och en hund vid min sida som behöver få hållit för öronen av de värsta smällarna. Så kom igen nu Åskar!




2 kommentarer:

  1. När jag sitter o läser om din önskan så hör jag hur det plötsligt bullrar...men där var vi olika-är rädd för åska!!!så jag tänkte i mitt stilla sinne men vad önskar människan???!!:-D Din morfar dock sitter säkert med ett leende på läpparna;-)och dina blomlådor är gudomliga!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag kan tycka att åska är mysigt och faktiskt är jag inte rädd för den heller. Men respekt för den har jag nog :)

      Radera