Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 13 augusti 2013

Det rullar på


Så rullar vardagen på igen med tidiga mornar, tider att följa och en trött kropp när kvällen kommer. Det som är positivt med vardagen är att kvällsstunderna, hemmet och familjen känns så oerhört viktigt.
Bygget framskrider i sakta mak och jag som mest bär fram saker, håller i och hjälper till att måtta ibland känner mej lite bortkommen. Istället sköter jag markservice med mat, kaffe och små överraskningar när arbetarna tar kväll med popcorn och sånt. Man hinner inte så mycket på en liten kvällstund men å andra sidan är det inte så fasligt bråttom. Bara lite enligt mej.
När sockeln murades  blev det kvar murbruk och jag tyckte det var synd och skam att bara slänga bort det så jag sökte febrilt efter nåt att gjuta. Hittade en zinkhjärta som jag satte plast i och sen hällde murbruk i. Tryckte sen ner värmeljus där jag ville ha dem och lät det torka. Nu har jag så en liten robust ljushållare i höst. Hade först tänkt slipa ner kanterna men tyckte om det lite ruffa och skröpliga och lät det vara.


Så lite uppdatering av bygget som kanske ännu inte är så mycket att visa men roligt i alla fall tycker jag.
Den ännu semestrande sonen har i dag hållit till i garaget och skruvat ihop dörrkarmen. Fantastisk att ha duktiga träkarlar i huset.


Kanske lite smått dragigt att sitta och mysa än men vänta bara.

2 kommentarer:

  1. ja e lite seint ut men ja måst ba sej att ljushjärta va så snyggt a ja veta om e förr så sko ja a beställt eit å mamm din

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fö he! Ho sko säkert a vari glad :)

      Radera