Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 29 augusti 2013

Strömmen slut


Åkte hem i dag i den goda tron att jag under kvällen skulle hänga i takstolarna med penseln i högsta hugg. För att konstatera när jag öppnade målarburken att där inte alls fanns så mycket mål kvar som jag mindes. Slängde burken åt fanders och stegade in tillbaka sur och inåtvänd.
Det in sin tur tog gubben passligt tillvara genom att säga att om han skulle fara till stan på fotboll så kan han köpa hem färg åt mej i stället. Han är rätt slug han.
Och jag helt enkelt gav mej. Känner hur strömmen är slut i kväll och jag helt enkelt behöver tanka ork. Så stor skillnad på vad man gör på arbetet om dagarna. Men i morgon kör jag morgonskifte och kommer tidigt hem på dagen så då hoppas jag på ork och fint väder.
Visst blir jag knarrig (måste medges) trots att de mina är så duktiga och ställer upp och bygger min lilla dröm. Utan dem är jag ingenting.


Det gäller att koncentrera sej :)
Ska i alla fall gå ut och ta bort "strävona" så ser det strax bättre ut.
Och kaffe, bara jag får kaffe. Då blir allt bra igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar