Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 8 augusti 2013

En tur till Vasa


Det hör nästan till att vi en gång per sommar styr kosan till Vasa för lite shopping eller mest för att titta runt i affärerna. Den dagen blev i dag och nu är jag trött, mest i huvudet för jag går omkring med en envis huvudvärk och borde troligtvis uppsöka massör. Men hur som helst så har vi varvat några affärer, jag på egen hand och gubben och sonen tillsammans. Enklast så.
För min del blev det bara småsaker för jag har ju mitt växthus att tänka på. Men små bra saker som jag alldeles nödvändigt tyckte jag behövde. Två klädplagg och mitt allra första klädplagg från Indiska faktiskt. Jag gillar den affären men köper sällan nåt därifrån eftersom jag inte har den stilen.
Amarillo fick bjuda oss på en rätt delikat hamburgermåltid så vi skulle orka shoppa vidare.
Flaskan på bilden har ingenting med dagens utfärd att göra utan är det där 1 euros fyndet jag gjorde på kvällstorget i Kokkola. Kan tänkas att det är en vinflaska av nåt slag men i mina ögon är den riktigt ljuvligt och kommer naturligtvis att finnas i växthuset sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar