Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 19 augusti 2013

En rätt vanlig måndag


Nu räcker det inte länge före vi äter av våra utomhus odlade tomater.
Det samma gäller paprikan och det pågår ett verkligt färgspel i krukorna nu. Två soldagar på raken har gjort gott åt mognandet.
Gubben och jag har gått lös på växthusbygget en stund i kväll. Vi både river och bygger upp igen och i mina ögon händer det kanske inte så mycket men tror i alla fall att det var bra att vi sänkte fönsterhöjden en aning. Måste ju tänka på helheten också. Som nästa nu blir det troligtvis att fixa till takstolar. Men visst kan jag redan se hur det kommer att bli och hur fint och mysigt jag kommer att få fixa till det inne i huset. Det här är så roligt!
Men kvällsstunderna är rätt korta och inte hinner vi så mycket på några timmar. Det går en massa tid till funderande, mätande och lite funderande till. Tur ändå att vi inte har nåt tidsschema. När det inte spikas där ute kan jag ju alltid sitta här inne och virka mormorsrutor som ska bli till en pläd som i sin tur ska få finnas där ute i huset att vira in sej i ruggiga vår och höstkvällar.

2 kommentarer:

  1. Sakta men säkert brukar ju funka,o tänk sen får du/ ni sitta o mysa o vara nöjd!:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just precis :) Så är ju hela projektet lite smårolig i sej hela vägen, trots all tid som går till funderingar.

      Radera