Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 9 november 2013

En lördag


I dag har det bara varit jag och soldaten hemma.
De två andra gav sej tidigt i morse iväg med buss till Karjala cup för att se Sverige-Ryssland, Finland -Tjeckien.
Sånt betyder ju att de som lämnar på hemmaplan också hittar på nåt roligt. Soldaten fick bestämma och valde Kokkola och mat på Pedrinas. Bra val.
Vi började med att söka kläder åt honom eftersom det civila livet börjar synas i fjärran och det är dags för en uppdatering av garderoben. På Pedrinas åt vi Spanish Fly och suckade nöjt över den goda maten och för att inte tala om såsen. Sen travade vi omkring ännu en stund för att sätta oss ner vid arnolds sen med kaffe och donits bara för att säkert orka släpa hem mat på slutet.
Vi hade en trevlig dag sonen och jag och jag är glad att jag sett till att vi har ett naturligt förhållande även om han är nästan fullvuxen redan. När vi kom hem hjälpte han till att bära in väskorna och själv fortsatte han till kompisar.
Så här är nu Zeb och jag och njuter av stillheten tillsammans.
Har bäddat ner lite kärlek till gubben på hans huvudkudde eftersom det redan är farsdag när de kommer hem igen. Annars är jag inte för varken fars eller mors dagar. Kan man inte uppskatta det man har varje dag utan att göra det kommersiellt frågar jag. Men ett litet sött paket ska han nu allt få gubben min.
Köpte dvd:n Anna Karenina åt mej själv i dag. Det finns vissa filmer jag vill ha i min ägo bl.a Phantom of the opera, Les Miserables och nu också Anna Karenina. Riktiga pärlor enligt mej.
Så två timmar av lördagskvällen tänker jag ägna åt filmvärlden.

4 kommentarer:

  1. Aah ser nästan ut som en Morsdagskväll detdär! ;)

    SvaraRadera
  2. Ja man måste ju förstå att ställa åt sej ;)

    SvaraRadera
  3. Verkar ha varit en bra dag för mor och son! Annars, den där Les Miserables skulle vi gärna låna nån gång. Borde ha sett den på bio, men kom aldrig i väg.

    SvaraRadera