Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 30 november 2013

På uppköp i Vasa


Gubben packade bilen full med fru, svärmor och Hasse och så bar det i väg till Vasa.
Föret var verkligen inte det bästa på vägen dit för snön vräkte ner. Men ju närmare vi kom blev också vädret och väglaget bättre.
Vi har rotat runt i massor av affärer men som vanligt har vi det mesta eller också är vi rätt nöjda människor för det var verkligen inte mycket som följde med hem. Men det är en fröjd för ögat att ta sej till inrednings eller blomsteraffärer den här tiden på året. Så mycket vackert att se på.
Väl hemma igen åkte både dammtrasa och lite julpynt fram. Det är ju trots allt lillajul. En liten gran eller tall? fick komma hem från Plantagen och den pryder nu i vardagsrummet. Tror inte det kommer in nån stor gran ur skogen här i år för det är möbler överallt och jag vet faktiskt inte var vi skulle placera den. Men såna där små fina kan man sätta lite var stans.
Väntar nu så på sonen som är på väg från Dragsvik med bussen. Får hämta honom i stan efter några timmar.
Tills dess blir det glögg, pepparkaka och choklad. Trevlig lillajul på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar