Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 4 november 2013

Hurra för i dag!


Det finns bättre och sämre dagar. I dag har varit en bättre dag, på många sätt.
Först och främst har jag varit ledig, det bästa man kan göra för sej själv är nog att ta ledigt en måndag. Mycket bättre än en fredag.
Sen att göra det man gillar och brinner för fast man inte tror det när vardagen tar över både ork,lust och tid. Jag drog fram akvarellpapper, penslar och färger och bredde ut mej över hela köksbordet. Där satt jag hela förmiddagen och lite in på eftermiddagen också.
Att göra målningar som man ger godkänt ger kickar som räcker hela dagen. Så skönt.
Erik har varit hemma tills i dag men under förmiddagen hälsade han på sin gamla skola så jag fick sitta i lugn och ro med mitt. När jag körde honom till tåget hämtade jag hem jästbitar och nu står två plåtar med semlor och bara väntar att nån ska sätta tänderna i dem.
I går kväll tecknade jag årets julkort och fick också det färdigt på ett par timmar. Kan ju inte visa det nu för än så länge är det lite hemligt men lagom till jul ska jag visa.
Jösses så kreativ jag har varit men ack så bra det känns.


Den övre bilden är från ett foto taget vid Vexala och bilden här nere föreställer en skogshuggarstuga, som troligtvis inte använts på många år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar