Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 5 november 2013

Regn...


Nu har nog det här regnet börjat ta på nerverna.
Regn, regn och inte en liten strimma ljus under hela dagen eller dagarna får jag väl lov att skriva.
Men fick höra av folk som bokfört vädret att det var ungefär samma också i fjol. Men i december  kom kölden och t.o.m jag minns att det var massor av snö på julaftonen och julgubben gick ner sej i djupa diket när "han"tog miste på vägen och traktorspår. Den historien skrattade vi gott åt  kring kaffebordet i dag men tänk hur eländigt det skulle ha varit att hitta julgubben när det blev ljust följande dag med skägget fastfruset i snödrivan. Tänk så det hade kunnat gå!
Så för att råda bot på mörkret och eländigheten och för att fira 25 årig förlovningsdag med gubben (som förövrigt är lika romantisk som en torr stubbe i skogen) så öppnade jag årets glöggflaska från Blossa. Julfeelis en regnig kväll i november, det är grejer det. Gott var det också fast jag mest köpte flaskan för utseendets skull. Den kommer att sparas kan jag säga.
Men alltså hörni, 25 år!? Är det inte bara gamla tanter och farbröder som firar sånt...

6 kommentarer:

  1. Grattis säger jag då! :-)

    SvaraRadera
  2. Ja den som lever länge får fira sina 25 år!!! Det har vi inte hunnit än... :)

    SvaraRadera
  3. Men sååå långt efter är ni väl ändå inte ;)

    SvaraRadera
  4. Grattis :) Å nää... inte är vi gamla, även vi firade samma i somras å till sommar blir det silverbröllopsdag och jag känner mig lika ung. Det är bara våra barn som blir gamla ;)
    Hälsningar från en som vandrar då och då förbi ditt underbara växt/glashus

    SvaraRadera
  5. Konstigt det där när ungarna hinner i fatt en ;) Fint med hälsningen, då vet jag vem du är :)

    SvaraRadera