Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 20 november 2013

Så vill jag ha det


Ah äntligen minusgrader!
Vägarna är frusna och det är en fröjd att gå på promenad med hunden. Men när man inte behöver torka tassarna har han istället dålig mage och behöver putsas där bak... Nåja det är livet med en hund.
Sjukt öra har han också så på fredag blir det veterinärsbesök och det blir en pärs för alla inblandade.
Annars har jag julfeelis och går omkring och nynnar på Hej mitt vinterland. Snötäckt ligger nu ett land, under månbelysta nätter...det har vi åtminstone haft, månbelysta nätter.
Väntar på julen, väntar på julledigheten, väntar på att få pojken civil, mycket trevligheter att vänta på.
Jag blir inte klok på de här glasögonbågarna.
Fick rådet i butiken att ha nån att fota mej med bågarna för då ser jag det bäst själv. Det skulle jag inte ha gjort. Vet ni vad jag såg? Ett rödmossigt fejs med tablettstirrande ögon lika röda på halvstång. Och mitt i allt det där pluffsiga  stora svarta ugglebågar. Känner att det kommer bli succe´.
Åtminstone ser familjen riktig glada och fnissiga ut varje gång jag provar bågarna. Tur när man kan vara till glädje för nån säger jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar