Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 15 november 2013

Startar helgen


Ska bli skönt att starta helgen trots att jag varit hemma det mesta av veckan.
Läkarbesöket i dag gav mej två nya mediciner och åter en gång fick jag höra att det inte alls är bra åt kroppen att vara så överrörlig som jag. Men vad gör man, det är bara att ta det som det är med den saken. Bra att få en läkare att säga det i alla fall för man kan börja tro det sitter mellan öronen när inga egentliga fel hittas. Visserligen var musklerna mycket spända i vänster benet men det har också kommit av överrörligheten då det belastar för mycket. Bara jag nu får börja sova åtminstone.
Nåja nog om det.
Fredagkväll och jag har tänt upp ljusen och gubben kommer snart med hämtpizza. Det är bara han och jag i kväll så då snålas vi lite. Fotboll blir det senare. Annars bryr jag mej inte så mycket om just den sporten men Portugal har jag en förkärlek till efter tiden med Luis Figo så det sitter alltjämt i. Gubben han håller på Sverige och Zlatan så det kommer att munhuggas en del, tro mej.

2 kommentarer: