Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 24 november 2013

Solig vit söndag


Vilken underbar dag vi haft.
Sol och lagom med snö täcker nu marken. Mycket av eländet är numera under snöytan och jag skulle så hoppas att det så får förbli.
Det här är så min och Zebs årstid, jag har sagt det förr och säger det igen. Vi riktigt lever upp när vi får vara ute i skog och mark och varken ormar eller grodor syns till.
T.o.m militärgossen var nöjd. Nöjd över sitt hem och vädret vi har. Han var ute och härjade runt med Zeb och satt och drack en capuccino med mej i växthuset. Det är väl nog så att de i det militära lär sej vara tacksam över det de har här hemma. Men dagaluckan står på 24 när det är väckning i morgon så nog ska det sista också gå.
Har annars varit rätt slö i helgen. Förutom gårdagens brödbakning har inte mycket uträttats. Men i kväll tog det mej att använda det sista av modelleringsmassan och lite julpynt växte åter fram. Ett päron knådade jag också ihop som naturligtvis flyttar ut till våren. Det är så mycket jag tänkt ska få rum i växthuset att vi kanske får börja med att bygga ut ;-)


Texter har jag tryckt med bokstavsstämplar.



2 kommentarer:

  1. Fina! var har du fått tag på bokstavsstämplar? har haft otur när jag sökt dem.

    SvaraRadera
  2. Om jag inte minns helt fel är de köpta från bokhandeln i Jeppis, men det är ett par år sedan.

    SvaraRadera