Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 13 november 2013

Göra nånting bra av dagen



Fick en skön sovmorgon efter timmar av vak i natt.
Gubben måste ha tassat tyst på tå för jag har ingen aning om när han for till arbetet. Där i natten kom jag att tänka på hur jag som liten gjorde när jag inte kunde sova. Jag fantiserade att jag var ensam  på en flotte långt ute på havet. På flotten fanns en madrass kudde och täcke och när natten kom kröp jag ner under täcket som ingen vind slapp igenom. Där ute på havet gungades jag till sömns av vågorna och det kändes varmt och tryggt. Någonstans i den tanken somnade jag till sist.
Måste ju hitta på nåt i dag så jag tog fram väskan med material från skogen och gjorde en hjärtekrans att hänga på dörren. Det fick öppna årets julpyssel här hos mej. För med 1 månad kvar till lucia borde det inte vara oanständigt längre.
Vi ska bli bjudna på kvällsmat hos mamma och Hasse efter en stund gubben och jag. Mamma tyckte det var onödigt att de två satt där och åt och vi två sitter här. Så i kväll slår vi våra påsar ihop vilket är en ypperlig ide´.

2 kommentarer: