Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 1 december 2013

Advent


Vi är inne i adventstiden och det är en av årets bästa tider.
Fylld av ljus, mys, gemenskap och förväntan. Hoppas alla kan känna av det och släppa stressen som på nåt vis har tagit över.
Det blev mycket sent i går före jag hade hem sonen och dessutom satt vi länge och pratade över varsin glögg innan vi gick och la oss. Kvalitetstid mitt i natten.
Vaknade till snöyra som har hållit på så gott som hela dagen. Ändå tog gubben och jag med hunden ut på en morgonrunda med snö skarp som pilar i ansiktet. I skogen var det bättre men där var snön blöt istället och mina glasögon snöade nästan igen. Hemma väntade en varm bastu.
Resten av dagen har bestått av soffhäng som har känts mer än rätt med det väder vi har. Vi har sett två superfilmer enligt mitt tycke i helgen. En med Morgan Freeman och en med Robert De Niro. Filmer som berört men som jag inte har namn på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar