Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 27 december 2013

Vanlig dag


I detta tröstlösa mörker började jag leta efter bilder från ifjol den här tiden och tänkte lägga upp ett par. Visst var det nåt helt annat då även om några våta flingor just nu singlar ner och marken har fått ett skirt snötäcke.
Annars är det otroligt skönt med vardag och det bästa av allt att ingen affär har kunnat locka mej ur huset. Mat finns ännu och ingen rea drar. Fick faktiskt ett presentkort i julgåva till en klädbutik men det tänker jag spara lite längre mot våren. Vore ju trevligt om jag fick svassa runt på Salzburgs gator i nånting nytt.
Fick en riktig drive från morgon efter att ha legat vaken och tänkt under natten. Ut med både julblommor och gran när jag märker att Lilleman inte mår bra av dem. Granen satte jag i växthuset då jag tyckte den var alltför vacker att slängas bort så tidigt. Dammsög sen frenetiskt och faktiskt så verkar Lilleman ha mått bättre i dag. Vi har i flera år nu haft levande gran och det har gått bra men som han själv säger så har astman inte blivit bättre under militärtiden, snarare tvärtom.
Sen fick några skåp sej en rejäl omgång och ett besök till ekorosk skulle vara på sin plats.
Mitt knäckebröd tog slut rätt snabbt så när det fanns ingredienser hemma så gjorde jag slag i saken och bakade mera. Man kommer långt med knäckebröd och ost ska ni veta.
Nu ska det bli en snabb promenad och så njuter vi fredagskväll tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar