Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 3 december 2013

Fönsterstjärnor


Väskan med fönsterstjärnor står där jag satte den för några dagar sen.
En stjärna kom upp med möda och fula ord och där i samma veva rök också mina nerver.
När jag äntligen hade fått upp den i fönstret lyste inte lampskrället och jag fick ta ner den igen. Försökte med en annan kontakt (vad nu det skulle vara bra för) och där sa det pang, svartnade i rummet när säkringen for.
Muttrande från gubben och naturligtvis tände jag på alla fyra och förklarade att de får ha sin skitjul bäst de vill och här hängs inga stjärnor. Så det så!
Medan jag kylde av mej med en promenad i mörkret hade stjärnan kommit upp i fönstret och nu lyste den. Men jag påstod ändå att jag inte kommer att hänga fler stjärnor. Jag är riktigt stolt över mitt  beteende, men så kan det bli ibland.
Kan ju tänkas att jag skulle fått upp nån stjärna ikväll hur som helst men i kväll var det gymkväll och då görs inte så mycket annat. Det är det bästa just nu, att få en kväll där man drar upp pulsen och får sej en välbehövlig massage efteråt.
Få nu se hur länge väskan står där den står.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar