Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 21 december 2013

Att ha en som förstår


Så skönt att vakna till mitt jullov.
Åkte iväg för att köpa julblommor och dela ut lite paket till vänner på förmiddagen.
Började sen smått med städning när jag kom hem men det går i slow motion måste jag erkänna. Som det nu ser ut har jag ingen stor förhoppning att känna det är klart när julafton kommer. Men vi tar det som det blir helt enkelt.
Trots att jag fick hem blommor kunde jag inte riktigt känna av julen runt mej, så som jag har gjort förr om åren. Undrade smått för mej själv om det inte är granen som fattas trots allt. Vi hade redan bestämt att inte ha nån inne gran nu när huset är fullt av möbler. Patrik fattade galoppen och förstod att får mamma ingen gran finner hon heller ingen julefrid. Så han tog beslutet att det trots allt ska vara gran och begav sej till skogs för att fixa det. Det tog ingen lång stund så var han hemma igen med en nätt liten gran.


Så fick jag sätta ljusen och klä den i vitt och guld och den är alldeles perfekt i mina ögon. För att njuta till max värmde jag eukalyptus honung och satte mej i gungstolen och bara myste en stund.


Vilken tur att sonen fattade vad som fattades. Julgranen gav mej den rätta känslan och jag hade verkligen saknat att få tassa upp tidigt om mornarna och sätta i kontakten till ljusen medan de andra ännu sover.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar